Explicatie


Prin aceste mici povestiri, nu caut sa va fac sa va simtiti bine. Suntem destul de amortiti si de indiferenti la ceea ce se petrece in jurul nostru. Vreau sa imi scot din inima toata durerea provocata de lucrurile "frumoase" pe care le-am vazut. Vreau sa vad ca incepeti sa iesiti din amorteala, ca numai alergati dupa lucruri pe care oricum nu le veti lua cu voi atunci cand veti muri. Vreau sa vad cum va opriti din drumul vostru grabit si intindeti o mana celui care are nevoie cu adevarat de ea. Vreau sa intelegeti ca daca dati bani unui cersetor, unei fundatii nu v-ati capatat un loc in cer. Nu cu Bani se cumpara fericirea.
Daruiti putin din dragostea voastra.

marți, 29 iulie 2008

Mama impunge si eu trag

Doamna, ce inseamna avort?

(Of, Doamne, ce sa le spun eu acestor copile? Cat de departe pot sa merg?)

Cum credeti voi ca se fac copiii? Vreau sa imi spuna fiecare din voi ce stie. Dupa care o sa va spun ce e adevarat si ce e fals.

Eu, eu, eu vreau sa va spun prima.

Stiu tot.
Mi-a spus mama. Pentru ca ma iubeste. S-a culcat cu tata si a ramas bortoasa cu mine. Si cand a aflat ca e bortoasa a vrut sa ma dea afara. Si ii era frica sa ii spuna lui mamaia. Dar auzise de la niste babe ca poate sa avorteze cu andreaua. Asa ca intr-o zi, cand a ramas singura acasa a luat andreaua si a inceput sa se scobeasca. Vedeti semnul asta de pe cap? De atunci il am. Si pe cel de pe burta la fel.

Dar a venit prostul de tata si cand a vazut-o ce a facut, a dus-o repede la spital.


Nota: MAMA Cand asociez acest cuvant cu acea persoana mi se pare ca comit un sacrilegiu, ca intinez cu murdarie un lucru sfant.
Voi fiinte care va credeti mame dar sunteti copie la indigo a acelei femei mai bine duceti-va si sterilizati-va inainte.