Explicatie


Prin aceste mici povestiri, nu caut sa va fac sa va simtiti bine. Suntem destul de amortiti si de indiferenti la ceea ce se petrece in jurul nostru. Vreau sa imi scot din inima toata durerea provocata de lucrurile "frumoase" pe care le-am vazut. Vreau sa vad ca incepeti sa iesiti din amorteala, ca numai alergati dupa lucruri pe care oricum nu le veti lua cu voi atunci cand veti muri. Vreau sa vad cum va opriti din drumul vostru grabit si intindeti o mana celui care are nevoie cu adevarat de ea. Vreau sa intelegeti ca daca dati bani unui cersetor, unei fundatii nu v-ati capatat un loc in cer. Nu cu Bani se cumpara fericirea.
Daruiti putin din dragostea voastra.

marți, 28 decembrie 2010

I am not dumb now


Sfaturi duhovnicesti?

,,Ce te vaiti atata! Daca ai o problema, stii cum se zice: fa-te frate cu dracul, pana treci puntea!" - O! Multumesc parinte pentru sfatul minunat dat in biserica!

La spovedanie, te rog, parinte, nu ma mai intreba din kamasutra! oricum vad ca o stii mult mai bine decat mine! Ar fi mai potrivit sa ma intrebi cum ma inteleg cu familia...

sau


Te rog, parinte, fi calauzitor! Iarta-mi pacatele si ajuta-ma sa ma caiesc! Spune-mi o vorba buna, deoarece asta am nevoie din moment ce am venit la tine! Ofera-mi o alternativa a pacatului. Ajuta-ma!

Daca am ramas insarcinata si vreau sa avortez nu tipa la mine ca sunt o pacatoasa! Ofera-mi sprijin si un umar! Nu ma acuza, pentru ca stiu ca am gresit!

Ofera-mi o alternativa si promit ca voi face orice ca sa ma indrept!

Multumesc Parinte, pentru sprijinul acordat!