Explicatie


Prin aceste mici povestiri, nu caut sa va fac sa va simtiti bine. Suntem destul de amortiti si de indiferenti la ceea ce se petrece in jurul nostru. Vreau sa imi scot din inima toata durerea provocata de lucrurile "frumoase" pe care le-am vazut. Vreau sa vad ca incepeti sa iesiti din amorteala, ca numai alergati dupa lucruri pe care oricum nu le veti lua cu voi atunci cand veti muri. Vreau sa vad cum va opriti din drumul vostru grabit si intindeti o mana celui care are nevoie cu adevarat de ea. Vreau sa intelegeti ca daca dati bani unui cersetor, unei fundatii nu v-ati capatat un loc in cer. Nu cu Bani se cumpara fericirea.
Daruiti putin din dragostea voastra.

vineri, 5 decembrie 2008

Amestec condimentat

Se ia una bucata educatoare vorbareata. Dar vorbareata. Se captuseste cu o laringita acuta.
Se ia una bucata Matza (a se citi fetita dulce, dar rasfatata de catre toata lumea). Matza trebuie sa fie neaparat invatata cu una ucata educatoare vorbareata si pupacioasa.
Se pun intr-o camera si se asteapta.......

..........se asteapta...........

......se mai asteapta, doar esucatoarea nu poate scoate nici un sunet, iar fetita devine stana de piatra, nefiind invatata cu un asemenea comportament....

........dupa un anumit veti descoperi ca: educatoarea nu va mai putea sa stea dreapta de atata ras si ochii ii vor fi plini de lacrimi (de bucurie).

Dar nu uitati de Matza! Ce face ea?
A luat o pozitie de copil cuminte ( ce nu suport copiii, care unde ii pui acolo stau), cu ochii mari, mirati. Uitati-va si la mainile ei cum stau impreunate si cum nu mai pun mana pe nimic, cum nu mai imping, trantesc sau rup (brrr, ingrozitor....)

Acum devin inteleapta sau urata. Cum era proverbul? :D

Dar sa revenim.
Matza deodata incepe sa isi foloseasca arma secreta, nou descoperita. Devine efervescenta: Buna
Cuminte
Nu fac prostii
Nu e voie
Nu pun mana
Cuminte
Te iubic (si eu te iubesc Matza mica si dulce)
Iubic mult
Pe tine
Te iubic mult pe tine...

Rezultatul?
Va las pe voi sa il ghiciti

Niciun comentariu: