Explicatie


Prin aceste mici povestiri, nu caut sa va fac sa va simtiti bine. Suntem destul de amortiti si de indiferenti la ceea ce se petrece in jurul nostru. Vreau sa imi scot din inima toata durerea provocata de lucrurile "frumoase" pe care le-am vazut. Vreau sa vad ca incepeti sa iesiti din amorteala, ca numai alergati dupa lucruri pe care oricum nu le veti lua cu voi atunci cand veti muri. Vreau sa vad cum va opriti din drumul vostru grabit si intindeti o mana celui care are nevoie cu adevarat de ea. Vreau sa intelegeti ca daca dati bani unui cersetor, unei fundatii nu v-ati capatat un loc in cer. Nu cu Bani se cumpara fericirea.
Daruiti putin din dragostea voastra.

joi, 19 aprilie 2012

Doi ochi albastri

 O papusa frumoasa cu doi ochi albastri, cu un par numai inele...Tine in brate o papusa mai mica si se plimba prin curtea scolii. 
E prima zi la scoala.
E singura intr-un loc nou. Pardon, sunt doar ele, doua papusi.
 E pauza. Copiii ies in curte, la joaca. Linistea e repede inlocuita de rasete, strigate si zgomote de veselie.
 Cei doi ochi albastri se fac mari, mari. Papusa se opreste din plimbat si incepe sa se duca spre mijlocul curtii, acolo unde nu e nimeni.
 Copiii o zaresc si bucurosi, ca vor avea un nou partener de joaca, incep sa alerge spre ea.
 Papusa inchide ochii, scoate un vaiet ascutit si incepe sa se invarta in loc. Ceilalti copii formeaza un cerc in jurul ei.
 Tacuti ei se uita si ochii lor se fac mari.

Niciun comentariu: